Üdvözöljük Kedves Vendégeinket !

Kedves látogatóink! Honlapunkat nemrég frissítettük.  Kérjük, hogy az észlelt hibákat, illetve
észrevételeiket E-mail-ben, vagy telefonon jelezzék !

DESIGN: Kalanovics János ©


   


eu

Google
kereső, mellyel oldalainkon egy adott terméket, vagy kifejezést kereshetsz !

    Látod ezt a káoszt? Segítek! Válassz a baloldali
    vagy a fenti szürke menüből!

    ÚJDONSÁGOK ! 
    Kiemelt termékkörök:      SPARTAN
Sielés, szánkózás, snowboard télen-nyáron ?

Edzői mappa
százazon törölhető filctollal
2250,- Ft + ÁFA
molten
( 40 cm x 23 cm)

mappa
ECHOWELL Karórák
Mit vegyek, mennyiért ? (Forgalmazók)
Ajánlatok óvodáknak (árlista) !!!
Ajánlatok iskoláknak (árlista) !!!


    NEMZETKÖZI LABDASZABVÁNYOK  (KOSÁRLABDA):
    A specifikus hazai előírásokért kérjük a
    kosárlabda-szövetségeknél érdeklődni !


MÉRET
Kerület (cm)
Súly (gramm)
Korosztály - csoport

7
75-78
565-650
12 éves kor felett férfi

6
72-74
530-550
Nők és Lányok

5
69-71
450-500
12 éves kor alatt

3
55-58
300-350
8 éves kor alatt1996. Előtt a SPALDING cég termékei Magyarországon csak az NBA rajongók és a profi kosárlabdázók köreiben voltak, elsősorban hírből ismertek. A cégnek hivatalos képviselje, forgalmazója hazánkban nem volt. Részünkről, profil, illetve partner keresés közben , 1995 vége felé merült föl annak a gondolata, hogy a céget meg kellene keresni. A kezdeti nehézségek után, egy-másfél év alatt sikerült elérnünk, hogy a cég kompozit kosárlabdáival a szakmai vevők körében piacvezetővé váljunk. Szakmai vevőkör alatt, jelen esetben csapatokat, klubokat értjük, tehát azt a közönséget, akik a versenyzésre alkalmas termékeket igénylik. 1999-re érett meg a helyzet arra, hogy ezt a piacot átadjuk a kereskedőknek, lehetővé téve, hogy a szaküzletekben is fellelhetőek legyenek termékeink. Cégünk, leszámítva az iskolákat, alapítványokat és néhány hasonló, kivételes esetet, nem kíván közvetlenül megjelenni a piacon. Szükséges tehát egy olyan értékesítési rendszer kialakítása, melynek keretében termékeink az ország minden sarkában fellehetőek lesznek. Nem titkoljuk azt a tényt, hogy a SPALDING termékei drágábbak, mint a fogyasztó által megszokott, márkátlan termékek, de cserébe kiváló minőséget és szavatossági rendszert kínálunk, melynek keretében igyekszünk minden a termék, vagy a szolgáltatás hibáiból fakadó kellemetlenséget kiszűrni. Cégünk az elmúlt években számtalan rendezvényt támogatott anyagi és szakmai értelemben egyaránt, több kosárlabda csapattal kötöttünk együttműködési megállapodást.

Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően ma már igen széles skálán mozog kínálatunk.Rajtunk keresztül Önök számtalan egyéb  márkás, minőségi sportcikkhez, iskolákban, óvodákban, vagy akár a saját háztartásukban használatos termékhez  juthatnak hozzá rendkívül kedvező áron, mely árak a nagy áruházláncokkal is felveszik a versenyt, ugyanakkor számos, a környéken egyáltalán nem beszerezhető specialitást is kínálunk.  E versenyképesség legfőbb oka, hogy termékeinket nem terhelik a magas bérleti, raktározási és egyéb költségekből eredő rezsiköltségek, az áruk jelentős részét magunk importáljuk, vagy szerezzük be nagykereskedelmi partnereinktől.

Önöknek nincs más dolguk, mint megkeresni bennünket telefonon, illetve személyesen , vagy ellátogatni honlapunkra, ahol részletes, árakat is tartalmazó információkat találnak és mi a megrendelt termékeket azonnal, vagy  napokon belül biztosítjuk. Kérésre részletes árlistáinkat ingyenesen eljutatjuk Önökhöz.
ARIEX                                        

 

KÖZPONT ÉS
NAGYKERESKEDELMI
RAKTÁR
:

ARIEX BT.
H-2440 Százhalombatta Olimpia u. 6.
Tel.: +36-23-350350

Mobil: 
+36-30-4094767

E-mail:  ariex@battanet.hu 

Tisztelt partnereink!

Mivel székhelyünkön kiskereskedelmi értékesítőhely nem működik,  kérjük, hogy látogatási szándékukat előre egyeztessék velünk !  Figyelem !

Az M6-os útról Százhalombatta felé három bejárat van.
A térkép használatához az M6-os úton a középső,  a Budapesttől számítva  második - bejáratot kell használni, így vasútállomás irányából lehet, a centrumon keresztül megérkezni. Utcánk, az Olimpia u. a volt hajóállomás felé vezető Damjanich útról halad, a Vasút utca felé, ez utóbbin található a sportcsarnok és a strand. Százhalombattának ezt a részét  Dunafürednek nevezik. A Budapest felőli első, az erőmű mellett elhaladó  bejárón érkezők, a térkép tetején található Dunafüredi úthoz, a Pécs felől érkezők a MOL  finomítója mellett beérkező déli bejáróból, a bal alsó sarokban található Városkapu úthoz érkeznek. Új tájékozódási pont a velünk szemben található TESCO áruház  ingatlana.  Nyári időszakban javasoljuk még az Ófalu feletti dombon létesült vaskori leletek  (Százhalmok) megtekintését, illetve a strand meglátogatását!
 


map