Kedves vásárlóink !

Amennyiben termékeink felkeltették érdeklõdésüket, kérjük tekintsék meg a mellékelt árlistákat. Amennyiben az itt nem szereplõ egyéb termékeinkrôl szeretnének további információkat kapni kérjük küldjenek részünkre E-mail-t az ariex@battanet.hu címre.Esetleges rendeléseiket E-mailben is elfogadjuk, kérjük az ott kért adatok lehetôség szerinti legpontosabb közlését, ellenkezô esetben nincs lehetõségünk az üzenetek visszaigazolására. 

Áraink ab-raktár Százhalombatta értendõek. A szállítási határidõk, fizetési feltételek, az áru átadásának formája tekintetében kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot. Termékeink átadása igény szerint történhet nagykereskedelmi raktárunkban, házhozszállítással, vagy postai utánvétellel. Kérjük figyelembe venni, hogy alap-árlistánk esetében a rendelések minimális egységmennyiségekhez kötöttek. Nagykereskedelmi raktárunk szolgáltatásainak igénybevételéhez az elsõ vásárláskor kérjük a nagykereskedelmi árak biztosításához szükséges adatok, illetve okmányok bemutatását ( cégbejegyzés, vállalkozói igazolvány stb.) ellenkezõ esetben, csak kiskereskedelmi árszinten tudjuk Önöket kiszolgálni. A nagykereskedelmi áron történõ vásárlás további feltétele az alkalmankénti minimum 50e Ft vásárlási keret kitöltése.   

Tekintettel arra, hogy áruink zöme az amerikai, németországi , vagy távol-keleti raktárakban tárolt, ezek  hozzáférhetõsége külön egyeztetést igényel. Bizonyos termékeink hazai gyártóktól, ill. forgalmazóktól kerül átvételre, így ezekben az esetekben is megállapodás szükséges. 

A jelen oldalakon ismertetett termékekkel kapcsolatos összes adatra és információra vonatkozóan a változtatás jogát fenntartjuk. 

A SPALDING cég névhasználata a RUSSELL cég szellemi Tulajdona, termékeink egy része az NBA illetve más szervezetek jogi védelme alatt állnak, így azok eredetiségéért szavatosságot vállalunk. Kérjük, óvakodjanak a hamisítványoktól. 
 

Kapcsolatfelvétel az ARIEX céggel/megrendelés:

ariex@battanet.hu 


vagy a megadott postai címeken, illetve faxon és/vagy telefonon

Elektronikus úton történõ bejelentkezés esetén kérjük az alábbi adatok közül a lehetõ legtöbb megadását, ellenkezõ esetben visszajelentkezésünk akadályba ütközhet ! 

 

a feladó neve
cége
postacíme
számlázási címe
telefonszáma
FAX száma
E-mail címe

(Rendelési szándék esetén kérjük az összes létezõ adatot kitölteni, illetve a kért termék pontos azonosítási jeleit és mennyiségét közölni) HOME