Kutyakabát, kutyamellény

coat
Alex  


Kedves Ügyfeleink, kedves Kutyabarátok !


Cégünk - miután magunk is kutyakedvelők vagyunk - felismerve a piaci hiányosságokat,  illetve felhasználva a jelenlegi tevékyenységeinkhez kapcsolódó iparágban fellelhető lehetőségeket, elhatározta, hogy megpróbál segíteni azokon, akik kedvencük egészségét féltve, az országot kutatva nem találnak megfelelő védőruházatot szeretteiknek.
 

Alex

   Mikor lehet szükség kutyaruhára ?
Ezt az öltözéket elsősorban hidegre érzékenyebb, kistestű példányoknak szokták ajánlani, mert őket érzékenyebbnek tartják a hidegre. Igazság szerint azonban idősödő korban nagyobb méretű kutyáinkra is jobban kell vigyázni, kiváltképp, ha barátunkat jó meleg otthonban tartva, naponta többször visszük ki sétálni. Hasonló módon óvják tulajdonosaik munkakutyájukat egy jó alapos edzés, vagy egyéb fizikai munka, esetleg vadászat után is.

 

coat

Milyen a jó kutyaruha ?
A kutyaruhák számos fazonban készülnek, sokféle anyagból. A kutya jelleméhez, karakteréhez igazodó különféle fazonok és anyagfajták léteznek. Ez utóbbi a felhasználás célja és az időjárás is befolyásolja. Az egyik legdrágább változat a kötött, hurkolt anyag, ennyek viszont előnye , hogy aki ügyes és veszi a fáradságot, maga is elkészítheti. A varrott változatok, klf. pamut, thermo, ill. vízálló textíliából, számos esetben több rétegben készülnek. A megfelelő biztonságot és kényelmek pántok és patentok, ill. tépőzárak biztosítják.


coat


Hogyan válasszunk méretet ?
Size
A kutyaruhákat igény szerint választott, szitázott felirattal, logo-val is lehet, külön felár ellenében kérni.
A kutyaruha méretezése viszonylag egyszerű. Mi több megoldásbó az alábbi rendszert választottuk:

Mérjük meg a kutya hátának hosszát a nyak tövétől a farok tövéig, így az alábbi méretsor jön ki:
+/- 25 cm = 1
+/- 30 cm = 2
+/- 35 cm = 3
+/- 40 cm = 4
+/- 45 cm = 5

Külön segítség, ha megkapjuk a kutya fajtáját is.


Minden kedves érdeklődőnek külön megköszönjök a megfelelő méret és típusválaszték kialakításához szükséges minden észrevételét és tanácsát !

alex

A kutyaruhákat a megfelelő szortiment kialakításáig kis szériában gyártjuk, így előfordulhat, hogy megérkezéséig várakozni kell.
A kereskedelmi feltételekért kérjük forduljon hozzánk bizalommal E-mailben illetve telefonon, vagy faxon !

coat
 
A ruhák ára fazontól , mérettől, anyagtól függően Btto. 2-3 ezer forint között mozog !

Kereskedők jelentkezését is szeretettel várjuk !

alex

 Megrendelés, üzenet 

HOME