KÖZPONT ÉS

NAGYKERESKEDELMI
RAKTÁR:

ARIEX BT.
H-2440 Százhalombatta Olimpia u. 6.
Tel.: +36-23-350350
Mobil:

+36-30-4094767
+36-20-5592517
E-mail:  ariex@battanet.huTisztelt partnereink!


Mivel székhelyünkön kiskereskedelmi értékesítõhely nem mûködik,  kérjük, hogy látogatási szándékukat elõre egyeztessék az általunk megadott elérhetõségeken keresztül !

Általában elérhetőek vagyunk hétköznapokon reggel 8:00 és délután  16:00, de sürgős, kivételes esetekben ezen időszakon kívül is rendelkezésükre állunk.Figyelem !

Az M6-os útról Százhalombatta felé három bejárat van.
A térkép használatához az M6-os úton a középsõ,  a Budapesttõl számítva  második - bejáratot kell használni, így vasútállomás irányából lehet, a centrumon keresztül megérkezni. Utcánk, az Olimpia u. a hajóállomás felé vezetõ Damjanich útról halad, a Vasút utca felé, ez utóbbin található a sportcsarnok és a strand. Százhalombattának ezt a részét  Dunafürednek nevezik. A Budapest felõli elsõ, az erõmû mellett elhaladó  bejárón érkezõk, a térkép tetején található Dunafüredi úthoz, a Pécs felõl érkezõk a MOL  finomítója mellett beérkezõ déli bejáróból, a bal alsó sarokban található Városkapu úthoz érkeznek. Új tájékozódási pont a velünk szemben található TESCO áruház  ingatlana.  Nyári idõszakban javasoljuk még az Ófalu feletti dombon létesült vaskori leletek  (Százhalmok) megtekintését, illetve a strand meglátogatását! A város már hajóval is megközelíthető a budapesti Vigadó térről.terkep