KÖZPONT ÉS

NAGYKERESKEDELMI
RAKTÁR:

ARIEX BT.
H-2440 Százhalombatta Olimpia u. 6.
Tel.: +36-23-350350


Mobil:
+36-30-4094767

E-mail:  ariex@battanet.hu 


Tisztelt partnereink!Mivel székhelyünkön kiskereskedelmi értékesítőhely nem működik,  kérjük, hogy látogatási szándékukat előre egyeztessék az általunk megadott elérhetőségeken keresztül !

Általában elérhetőek vagyunk hétköznapokon reggel 8:00 és délután  16:00, de sürgős, kivételes esetekben ezen időszakon kívül is rendelkezésükre állunk.Figyelem !

Az M6-os útról Százhalombatta felé három bejárat van.
A térkép használatához az M6-os úton a középső,  a Budapesttől számítva  második - bejáratot kell használni, így vasútállomás irányából lehet, a centrumon keresztül megérkezni. Utcánk, az Olimpia u. a hajóállomás felé vezető Damjanich útról halad, a Vasút utca felé, ez utóbbin található a sportcsarnok és a strand. Százhalombattának ezt a részét  Dunafürednek nevezik. A Budapest felőli első, az erőmű mellett elhaladó  bejárón érkezők, a térkép tetején található Dunafüredi úthoz, a Pécs felől érkezők a MOL  finomítója mellett beérkező déli bejáróból, a bal alsó sarokban található Városkapu úthoz érkeznek. Új tájékozódási pont a velünk szemben található TESCO áruház  ingatlana.  Nyári időszakban javasoljuk még az Ófalu feletti dombon létesült vaskori leletek  (Százhalmok) megtekintését, illetve a strand meglátogatását! A város már hajóval is megközelíthető a budapesti Vigadó térről.terkep