FLUXA FILTRI Áttekintés

TÜV
Fluxa
Cégünk 2007 tavaszán megállapodást kötött a milánói FLUXA céggel és a jövőben ellátja a cég magyarországi képviseletét. Cégünk ügyvezetője ezen a területen jelentős tapasztalatokkal bír, így bizakodva nézünk a feladat elé.

Ezen az oldalon rövid áttekintést adunk a FLUXA cég működési területeiről, melyből a szakértők és a laikusok számára egyaránt kiderül, a szűréstechnika igen széles palettáját átfogva, mennyire sok területen hasznosítható az ő a szaktudásuk, illetve az ez alapján biztosított óriási termékskála.

Kérésükre a FUXA cég részletes, angol- és olasz-nyelvű termékkatalógusokat is tartalmazó CD lemezét készséggel eljuttatjuk Önökhöz!

house


A FLUXA cég 1970 óta foglalkozik ipari szűrők forgalmazásával, és 1980 óta működik részvénytársasági formában.  Gazdasági növekedése az óta egyenletes. Központja jelenleg 60 fővel működik Milánó mellett, jól megközelíthető helyen. Éves értékesítési forgalma meghaladja a 10 millió eurót.  A vállalat tulajdonosa a Vivante család, működését eredetileg kereskedő cégként kezdte, de ma már az ipar számos ágazata számára gyárt is szűrőket.
A cég elsődleges jelszava: A szűrő először is működjön kielégítően…

A FUXA cég az ipari szűréstechnika területén 40 éves tapasztalattal rendelkezik és annak számos területén igen sok alkalmazást szolgál ki, mint például a vegyipar, gyógyszeripar, elektronikai ipar, stb.… A vásárlói kör megtartásának, bővülésének titka a szervezettség, a szolgáltatás színvonala és a biztosított minőségi szabványok.


A cég három divíziót működtet, mindhárom önálló igazgatóság alatt, kereskedelmi szakmérnökök és képviselők útján értékesít, de rendelkezik önálló laboratóriumi szakemberekkel is. A cég ezeket a divíziókat mérnöki irodával és vevőszolgálati szervezettel támogatja. A rendelkezésre álló szakmérnökök garantálják a vevőkör által felvetett műszaki problémák gyors orvoslását.

A cég rendelkezik a különféle iparágak részére előírt minőségbiztosítási szabványok alapján megszerzett működési és gyártási jogosítványokkal (Pld. ISO, TÜV, AISI stb.)


FŐ MŰKÖDÉSI TERÜLETEK:

1.Ipari folyadékszűrés
2.Sűrített levegő és gázok szűrése
3.Mikro szűrés

SZŰRŐBETÉTEK
SZŰRŐBETÉTEK FOLYADÉKOK STERIL SZŰRÉSÉRE
SZŰRŐBETÉTEK FOLYADÉK TISZTÍTÁSÁHOZ
SZŰRŐKAPSZULÁK


SZŰRŐHÁZAK
HIGIÉNIKUS HÁZAK FOLYADÉKOKHOZ, GÁZOKHOZ ÉS LEVEGŐHÖZ


SZŰRŐZSÁKOK

MÁGNESES SZŰRŐK - SZITÁK
ÖNTISZTÍTÓ FOLYADÉKSZŰRŐK
SŰRÍTETT LEVEGŐ SZŰRŐK
SŰRÍTETT LEVEGŐ VÍZLEVÁLASZTÓ SZŰRŐK
NAGYNYOMÁSÚ SZŰRŐK SAVÁLLÓ ACÉLBÓL
HŐTERMELÉS NÉLKÜLI LEVEGŐSZÁRÍTÓK
ADSZORPCIÓS SZÁRÍTÓK SŰRÍTETT LEVEGŐHÖZ
OLAJ-VÍZ SZEPARÁTOROK
MUNKAHELYI LÉGTÉR TISZTÍTÓK
SŰRÍTETT LEVEGŐ STERILIZÁLÓ SZŰRŐK
NAGYTELJESÍTMÉNYŰ AUTÓKLÁV SZELLŐZTETŐ SZŰRŐK
OLAJLEVÁLASZTÓ KIPUFOGÓ CSILLAPÍTÓK PEUMATIKUS RENDSZEREKRE

CSEPPLEVÁLASZTÓK
OSZLOPOS SZŰRŐKHOME